Cauta

Baietelul meu este infundat rau si se invineteste in jurul guritei. Este grav?

kata a intrebat pe 17.11.2012

Am un baietel de doua luni si jumatate si de o saptamana are nasul rau infundat, mai ales noaptea se trezeste din somn plangand ca nu poate respira, ca si cum se ineaca si de cateva zile am observat ca se invineteste in jurul guritei si pediatra mi-a spus ca nu are nimic Nu stiu ce sa fac. Va rog spuneti-mi ce sa fac. Multumesc din suflet.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Asigurati umidificarea aerul din incaperea in care doarme bebele, cu vase cu apa pe calorifere sau pe soba de incazire, chiar un cearceaf imbibat cu apa intins pe o sfoara in camera. In narine seara la culcare, ii puneti picaturi cu ser fiziologic efedrinat.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Ii poti desfunda nasucul cu apa de mare spray si batista bebelusului atasata la aspirator de 2-3 ori pe zi. Eu il aspiram in nasuc si pe timp de noapte. Protesta cand ii faceam operatiunea, dar pe urma era vizibil bucuros ca respira usor. Calvarul a durat cam o saptamana, dar i-a trecut.
Probabil ca simptomatologie este de cand a pornit caldura in casa, asa ca, poti pune un recipient cu apa langa sau pe sursa de caldura din camera.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/