Cauta

Avem 11 luni si nu stam in fundulet.

Cristina Daniela a intrebat pe 17.04.2013

Sunt in Spania si nimeni nu zice nimic. Fetita mea la 11 luni nu sta in fundulet, nu sta in picioare face pasi cu ajutorul meu, nici nu vrea sa pape cand ma vede ca vin cu mancarea la ea plange. Ce pot sa fac ca sa pape? Vrea numai san are o greutate de 7,470 kg talia 73,5 cm pc 43 cm. Se foieste mult si isi pierde din echilibru. Ajutati-ma, va rog frumos. Va multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Inaltimea de 73 cm este foarte buna pentru varsta de 11 luni, insa greutatea este deficitara cu 1,5 kgr si asta datorita faptului ca diversificarea alimentatiei nu este corespunzatoare, iar laptele de mama nu-i satisface cresterea in greutate.

Imbunatatiti regimul alimentar cu galbenus de ou de gaina, ficat si carne de pasare bine pasate si amestecate la inceput cu supa pana se obisnuieste.

Stabiliti un ritm de alimentatie la 5 mese pe zi - dimineata, pranz si cina, ca mese principale si 2 gustari ( iaurt, branza de vaci, biscuiti, fructe ) intre orele 10:00 - 11:00 si 16:00 - 17:00.

Lapte de mama cat mai rar si pregatirea pentru intarcare.

Procurati un premergator in care se va obisnui sa stea asezata si treptat chiar sa mearga, la inceput dirijata.

gabriella07
a raspuns acum 7 ani

Buna! Poti incerca sa o pui ziua cand sta in pat sa stea sprijinita intre pernite in fundulet.

Fetita mea asa a invatat sa stea in fndulet, si de la 6 luni ea stea singurica in fund, de mers mergea de-a busilea.

Bebita ta sau cand iesi la plimbare, o poti pune in carucior sa stea in fundulet, dar cu centurile puse. Multa sanatate.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/