Cauta

As putea folosi lapte din comert pentru prepararea cerealelor la un bebe de 5 luni si jumatate? Daca da, va rog sa-mi dati exemple!

sarboiumaria a intrebat pe 16.05.2012

Mentionez ca il alaptez la san si am inceput de cateva zile sa-i dau cereale dimineata si seara! Am incercat sa ma mulg si sa adaug peste cereale dar trebuie sa stau foarte mult pentru 4-5 linguri de lapte, iar bebe nu prea are rabdare sa astepte papica! E un fomist! Trebuie sa-i dai repede sa manance altfel ne stie tot blocul! M-am gandit la lapte praf, dar nu are rost sa cumpar o cutie care stiu ca va trebui consumata in 3 saptamani si stiu ca voi da niste bani aiurea! Astept raspunsurile voastre! Multumesc!

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Ca pricipiu general: Laptele de vaca proaspat de la vaca din gospodarie, poate fi administrat bebelui in ( dilutii ) conditii de sterilitate (fierbere) de la orice varsta. Laptele din comert este un lapte colectat, uneori amestecat cu lapte praf si deci prudenta trebuie mai mare ( in functie de toleranta digestiva a bebelui ). Daca doriti puteti incerca treptat cu lapte de vaca fiert si in cantitati reduse la inceput, indiferent de denumirea firmei.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările