Cauta

Ar putea fi intoleranta la laptele matern? Cat timp dureaza colicii?

valy a intrebat pe 14.11.2011

Bebelusul meu are 5 luni si inca are crize de colici mai ales cand il alaptez si numai poate manca de durere, la 4 luni am inceput diversificarea, dar de 2 luni are scaunul dur si inchis la culoare. Medicul mi-a prescris un sirop (lactoza) pentru a inmuia scaunul, dar nu are niciun efect. Ar putea fi intoleranta la laptele matern? Cat timp dureaza colicii?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Nu poate fi vorba de intoleranta la laptele matern! Reglementati-va alimentatia d-vs ( fara alimente greu digerabile, fara condimente, fara cele cu actiune constipanta ( branza, varza, fasolea boabe, lintea, afumaturi, gutuile fructe), iar bebelui cresteti cantitatea de sucuri de fructe. Pentru colici folositi Colicbaby sau imunorezistan junior.

mami_fericita
a raspuns acum 8 ani

Aici este vorba de alimentatia ta pentru ca alaptezi la san bebelusul si asta poate datora scaunul tare al copilului, cat despre colici pot face atat bebelusi alaptati artificial, dar si cei natural. Fetita mea a avut colici pana pe la 4-4,1/2 luni si ii dadeam Espumisan si ceai BebyCalm pentru a o calma. Sanatate!

Vezi intrebari din: