Cauta

Am un baietel de 3 luni si nu vrea sa mai suga de la mine.

camycut a intrebat pe 17.10.2013

Ce as putea face pentru ca nu vrea sa manance nici cu biberonul. Nu vrea nici suzeta. Azi nu a mancat 9 ore nimic. Am fost si cu el la medic la consultat, dar nu are nicio problema, nu i-a depistat nimic. Va rog sa ma ajutati.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Cred ca medicul la care ati fost si a consultat bebele v-a sfatuit ce sa faceti si va rog sa urmati acele sfaturi tinand seama ca alaptarea cu lapte de mama, nu trebuie intrerupta, daca mama nu are o contraindicatie majora si are lapte.

Daca copilul nu are o stomatita pe mucoasa cavitatii bucale, si totusi refuza mamelonul, laptele de mama se mulge si se pastreaya la frigider. Din 3 in 3 ore se incalzeste si se administreaya fie cu biberonul, fie cu lingurita. Totusi, din 3 in 3 ore se incearca mai intai la san. Trebuie multa rabdare, calm si perseverenta.

camycut
a raspuns acum 6 ani

Medicul a spus sa incerc ca ii dau cate o lingurita de suc de fructe, da laptele meu il pastrez la frigider, dar problema este ca atunci cand ii dau si cu biberonu si cu lingurita isi face greata si vrea sa vomeze. Azi noapte a supt de la mine, dar ziua nu vrea, cand incerc sa il atasez la san incepe sa planga. E posibil la 3 luni sa inceapa sa il doara gingiile?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/