Cauta

Am un baietel de 2 luni si 3 saptamani care plange intr-una. Este agitat. Doarme 5 ore din 24, doar ziua.

Popovici Mihaela a intrebat pe 27.01.2014

E posibil sa nu se sature cu laptele matern? Mentionez ca la 2 luni si 3 saptamani are 6100 gr. Este tot timpul agitat, isi suge pumnul, cauta sanul intr-una. Este tot timpul nemultumit. Va rog, ajutati-ma.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Daca a fost cantarit corect si are 6100 gr la aceasta varsta de 2 luni si 3 saptamani, se pare ca aveti lapte suficient.

Solicitati o consultatie din partea medicului de familie. Spuneti ca doarme numai 5 ore din 24, doar ziua, ceea ce nu este bine.

Agitatia poate surveni si de la posibile colici abdominale, pentru care trebuie sa folositi colic baby, iar dvs sa nu consumati conserve, afumaturi, mezeluri si alimente indigeste, ci multe lactate si alimente proaspete + lichide si fructe.

Popovici Mihaela
a raspuns acum 6 ani

Multumesc, domnule doctor. Problema este la el ca are si zile cand doarme toata ziua, dar noaptea ne scoate afara din casa.

elena a.
a raspuns acum 6 ani

Daca doarme ziua e normal sa nu doarma noaptea. Baietelul meu are 10 zile si primele 2 zile cand am venit acasa de la maternitate a plans toata noaptea, iar a doua zi a dormit neintors, iar noaptea urmatoare a luat-o de la capat.

Am gasit insa solutia. Am introdus formula de lapte praf intre mesele de supt si s-a linistit.

Eu cred ca nu se satura numai cu san mai ales ca mama e obosita ca nu se odihneste noaptea si e normal ca laptele sa fie afectat.
Sper ca v-am fost de folos.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/