Cauta

Am un baietel de 10 luni care inca suge foarte mult noaptea, uneori si de 3 - 4ori! Ce sa fac sa doarma toata noaptea?

sarboiumaria a intrebat pe 16.10.2012

Mentionez ca ultima masa e la 9 si jumatate si e destul de consistenta! Ziua mananca foarte bine, nu face mofturi, iar san mananca doar de 2 ori, dar noaptea suge mult! E adevarat ca doar se trezeste, suge si adoarme la loc, nu mai zaboveste, deci nu trebuie sa-l mai adorm! Am incercat sa-i dau ceai cand se trezeste, dar incepe sa planga si nu vrea sa mai adoarma pana nu primeste san! Ce trebuie sa fac in acest caz? Credeti ca situatia se va regla pe parcurs si nu se va mai trezi noaptea asa des?

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Trebuie sa puneti accent mai mult pe alimentatia din divesificare, iar ultima masa de la orele 21:00 - 22:00 sa fie din lapte cu un fainos, deci mai consistent pentru a nu fi flamand noaptea. Aplicati pe mameloane seara inainte de culcare suc amar sau acru din fructe ( grape fruit sau lamaie ) deoarece el, chiar daca mai incearca sa suga, le va respinge treptat si veti reusi sa-l intarcati. La nevoie, ceaiul poate fi dat, dar nu sistematic, ci numai ocazional.

Anna
a raspuns acum 7 ani

Eu cred ca este vorba despre altceva, nu despre foame. Cel mai probabil dependenta de san. Cum sta cu dintisorii? Fetita mea face asa cand ii ies dintisori noi. Sunt sigura ca se va regla.:)

sarboiumaria
a raspuns acum 7 ani

Dintisori avem deja 5! Dar nu e asa agitat cand ii apare un dinte! Mai mult e apatic! E cuminte in general! Uneori e prea cuminte! Asta e singura problema ca suge mult noaptea! Si eu cred ca e dependent de san, dar as vrea sa-l dezvat de acest obicei! Cred ca trebuie mai multa rabdare! Multumesc pentru raspunsuri!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/