Cauta

Am si eu o fetita de 3 luni jumatate si as vrea sa va rog sa ma ajutati, nu doarme noaptea, se trezeste din ora in ora, uneori si mai putin de o ora.

Mihaela-Carmen a intrebat pe 15.01.2013

Acum si pe timpul zilei ne chinuim cu somnicul. Mentionez ca am avut colici, nu stim daca asta este cauza sau nu. Se intoarce cand pe o parte cand pe alta, parca vrea sa doarma, dar nu reuseste, uneori si plange. Cum sa o ajut? Va multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Ziua trbuie sa-i stabiliti un program de alimentatie (de supt) din 3 in 3 ore pentru a face proba cantarului. Inainte si dupa supt se cantareste si se vede cat lapte a supt si daca aceasta cantitate o satura. Nu o lasati sa adoarma pana nu suge cantitatea de 100 ml la o masa. Daca nu aveti lapte suficient, alegeti cu medicul fetitei lapte praf pentru completare si trecere la alimentatia mixta . Verificati temperatura din camera sa de dormit si asezati vase cu apa pe calorifere sau pe sursa de incalzire, pentru ca aerul uscat irita caile respiratorii si copila devine nelinistita. Daca are colici abdominale folositi Babycalm.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Nu e normal sa se trezeasca din ora in ora. Parerea mea este ca nu se satura. Daca o alaptezi, poti sa incepi sa ii dai din ambii sani, nu o lasi sa adoarma in timpul mesei. Foarte important este sa o pui sa ragaie din cand in cand, in felul acesta scoate aerul din stomacel. Incearca sa o culci pe burtica. Poti sa mai schimbi produsele anticolici pe care i le administrezi.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/