Cauta

Am o mare problema, bebelusul meu de 3 luni nu mai mananca cum trebuie, sunt disperata, mananca mai putin ca la 2 saptamani.

Consuela a intrebat pe 08.06.2011

A inceput totul cu o banala raceala, urmata de o otita, a fost tratata, dar cu papa nu si-a mai revenit, a inceput sa pape din ce in ce mai putin, am ajuns sa-i fac analize unde i s-a descoperit o anemie(hgb-9.7) si o infectie in corp, i-am facut urocultura care a iesit pozitiva, am ajuns in spital unde a iesit negativa, in schimb acolo am colectat un rotavirus, dupa o saptamana de spitalizare si tratament cu cefort injectabil, dupa ce am ajuns acasa a inceput cosmarul, inainte de spitalizare manca 90 - 120 ml lapte, dupa am ajuns sa pape 30 - 60 ml, cand papa 80 - 90 e sarbatoare, asta de o saptamana. Nu mai stiu incotro s-o iau, la cine sa apelez, sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat, numai bine.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 9 ani

Discutati cu medicul pediatru al copilului despre laptele praf folosit, alegeti pe cel care-l accepta copilul si 90 - 100 ml la o masa este suficient pentru a-i asigura cresterea in greutate. Introduceti sucuri de fructe (portocala, lamaie, mere )pentru aport de vitamine.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările