Cauta

Am o fetita de aproape 9 luni. Pot sa-i dau completare lapte de vaca, desi inca ii dau san? Laptele este de la tara din gospodaria proprie.

Paun Roxana a intrebat pe 29.06.2012

Am inceput diversificarea cam devreme de la 4 luni jumate, si in acest moment mancam astfel: pe la 7 lapte de san si completare de vaca, la 9:30 pireu de fructe, 13:30legume mixate cu carne mixata de pui, peste ,galbenus de ou, nu toate in aceeiasi zi, pe la 15:30 doar san, pe la 17:00 branza calcica cu dovlecel, cu spanac, cu diferite fructe in diferite zile, si pe la 20:30 cereale cu lapte de vaca.

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Felicitari, este foarte bine. Laptele de vaca, mai ales cel din gospodaria proprie, este cel mai indicat, ca si derivatele lui.

deyanflavyus
a raspuns acum 8 ani

Dupa parerea mea, poti sai dai. Si eu ii dau lapte de vaca. Bebele meu are 1 anisor. Daca vrei sa mai schimbam pareri mi-ar face placere.

elapaula
a raspuns acum 8 ani

Tinand cont ca curand o veti intarca, nu este nicio problema. Fetita mea de 9 luni jumatate bea lapte de vaca integral de la 6 luni, tot de tara este, iar in privinta meselor bebe meu mananca la ora 6 lapte cu cereale, la ora 10 un fruct cu branza si biscuiti, la ora 14 supa si pireu de legume, cartofi, cu carne, etc la ora 18:00 un iaurt cu un fruct si biscuiti sau mamaliguta cu branza sau orez cu lapte sau budinca de orez cu mere etc., iar la ora 22 ultima masa lapte cu cereale, iar pe parcursul zile bea foarte mult suc de fructe. Apa nu prea ii place.

cristinag
a raspuns acum 8 ani

Parerea mea e ca ar fi bine sa mai astepti pana la implinirea varstei de 1 anisor si atunci sa i-l dai la inceput diluat (cu ceai). Cel mai indicat ar fi laptele de capra care se aseamana cu cel de mama. Dar daca poti s-o alaptezi fa-o in continuare. Nimic nu se compara cu laptele de la tine.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările