Cauta

Am o fetita de 8 luni, i-am dat o formula Humana, apoi Humana 2, i-au aparut pe tot corpul pete rosii dese.

elena a intrebat pe 05.10.2012

Am o fetita de 8 luni, i-am dat o formula Humana, apoi Humana 2 si i-au aparut pe tot corpul pete rosii dese, fara febra, mancarimi. Inainte o alaptam la san.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Orice schimbare de alimentatie trebuie facuta cu sfatul medicului pediatru al copilului. De asemenea, orice eruptii cutanate trebuie vazute de catre medic si diagnosticate in cunostinta de cauza. Pe de alta parte la varsta de 8 luni un bebe poate primi lapte de vaca integral ( nediluat ) fara nicio problema, pe langa alimentele din diversificare si derivatele laptelui.

claudia
a raspuns acum 8 ani

Salut, trecerea pe lapte praf se face la recomandarea medicului. Daca i-au iesit pete rosii de la acest lapte cel mai bine e sa o vada medicul. Este posiibl sa fie laptele expirat, sa nu trebuiasca sa ii cumperi lapte fara lactoza.

elena
a raspuns acum 8 ani

Laptele nu este expirat, am fost cu ea la doctor si mi-a spus ca are o alergie la lapte. mi-a recomandat o formula HA. Dar nu inteleg de ce a reactionat asa, in trecut, i-am mai dat lapte praf, Novalac 1, cand mai plecam de acasa si nu a avut nicio reactie.

Vezi intrebari din: