Cauta

Am o fetita de 7 luni si nu prea a luat in greutate.

GRECU BIANCA a intrebat pe 23.01.2015

Fetita mea are 7 luni si are 6 kg, a luat fierul pentru trei luni si sincer nu am vazut nicio schimbare, ca sa nu mai spun ca pediatra mi-a dat tot felul de vitamine si tot nimic.

Ultima data mi-a spus ca are reflux gastro esofagian. Sunt putin cam debusolata. Am facut alt tratament pentru o luna si tot nimic. Voi ce credeti? Va multumesc.

2 raspunsuri

ancuta33
a raspuns acum 5 ani

Buna. Pediatrul ti-a spus ca are reflux gastro esofagian? Ca nu am inteles. Cum a ajuns el la concluzia asta? Bebelusul tau dupa ce mananca da afara? Orice copil are ritmului de crestere, trebuie sa urmaresti curba de greutate. Atata timp cat ia in fiecare luna in greutate nu ai de ce sa iti faci griji. Acum depinde si cu cate kg ai nascut-o. Daca si-a dublat greutatea la 4 luni.

ana
a raspuns acum 5 ani

Buna
Daca bebele are reflux, nu inseamna neaparat ca nu va lua in greutate. Fetita mea vomita la cea mai mica miscare, uneori din 10 in 10 minute, alteori in jet. Aveam impresia ca a dat afara tot ce a mancat.

Totusi, la 5 luni avea 10 kg, cat un copil de un an. Daca ne luam dupa strandarde, eu cred ca nu ai de ce sa ti faci griji, atata timp cat bebele e bine dispus si nu pare aa fie deranjat de ceva.

Fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Poate este si un factor genetic, poate tu sau sotul tau sunteti slabuti de fel.

Va doresc sanatate

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/