Cauta

Am o bebitza de 5 luni si 3 saptamani, de la 3 luni ne luptam cu o mare problema: inainte de a adormi bebita mea, incepe sa planga.

Valeanu Dana a intrebat pe 04.12.2012

Are o stare de neliniste, isi ridica picioarele in sus si le arunca foarte nervoasa. Aceasta stare dureaza in jur de 10 - 15 minute, dupa care adorme. Tin sa mentionez ca asa se intampla si la somnul de peste zi. Baita ii fac o zi da, una nu (fiind iarna imi e frica sa nu raceasca), ii citesc, ii pun muzica, ma joc ce ea, dar toate acestea in zadar! Somnul de noapte e linistit de la 19:00 - 20:00 pana dimineata la 06:00 - 07:00. Se mai trezeste o singura data pe la 3 pentru a manca. Oare sa fie colici? Dar nu a avut decat putin in prima luna dupa care ne-am luptat cu o constipatie, dar in cele din urma am tratat-o (schimband laptele de 3 ori). La plimbare, acum ca e iarna iesim la sfarsitul saptamanii cand o si impartasim. Multumim!

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Aceste sunt episoade frecvente la belelusi, fara a fi patologice, eventual prezenta unor colici intestinale care apar in functie de digestie. Daca manaca bine, daca ia in greutate, vad ca noaptea doarme foarte bine, multe mame ar spune sa fiti fericita pentru acestea, nu va faceti prea multe probleme, caci plansul nu-i dauneaza, ci o oboseste si adoarme, iar treptat, treptat totul va intra in normal. Nu uitati sa aveti vase cu apa pe calorifere sau pe soba de incalzire pentru ca aerul din camera sa nu fie uscat si sa irite mucoasa cailor respiratorii urmat de agitatie si chiar tulburari ale ritmului de somn.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/