Cauta

Alimentatie bebelus 4 luni.

ancaxxxxx a intrebat pe 11.06.2012

Cand as putea sa-i dau lapte de vaca si diluat cu ce? Cam cat gramaj? El a mancat pana acum numai lapte praf cate 180ml de 5 ori pe zi nan 1 si cate odata am senzatia ca nu se satura nu tine mereu intervalul de 4 ore. I se mai face foame. Ce pot face?

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

De la 4 luni laptele de vaca poate fi administrat integral, fara dilutie. Introduceti treptat cate un biberon pana inlocuiti vechiul lapte, apoi la 5 luni incepeti diversificarea sub supravegherea medicului.

ANNE
a raspuns acum 8 ani

Incepe diversificarea.

elapaula
a raspuns acum 8 ani

Introduceti mai intai laptele de vaca, dati la bebe sucuri de fructe treptat, azi o lingurita maine doua din acelasi fruct, dupa 4 - 5 zile introduceti alt suc de fructe si dupa 4 luni jumatate. Daca bebe este sanatos si are greutatea necesara incepeti cu supa de zarzavat strecurata, ulterior ajungand la pireu de legume. Atentie cand introduceti legumele, bebe are voie numai un singur fel de aliment nou pe saptamana.

elapaula
a raspuns acum 8 ani

Puteti incepe sa-i dati seara, lapte cu cereale fara gluten pentru 4 luni, iar bebe poate sa pape si la 3 ore si jumatate daca ii este foame. Nu va speriati, dati sa manance daca ii este foame.

Vezi intrebari din: