Cauta

Ajutor!! Se trezeste din ora in ora. Ce sa fac?

Elena1985 a intrebat pe 07.01.2016

Buna dimineata. Am o problema: baietelul meu de aproape patru luni se trezeste din ora in ora noaptea. La ora 20.30 are baita, apoi masa care contine 90 ml lapte praf si san cat vrea el sau pana adoarme asta inseamna undeva in jurul orei 21.30--22.00 sa adoarma. Prima trezire este la ora 1.00 apoi se trezeste din ora in ora mananca putin si adoarme. Ce sa fac sa sa nu se mai trezeasca atat de des. Va multumesc din suflet.

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

Daca bebele suge suficient la masa dinainte de culcare, daca il mentineti in pozitie verticala dupa ce a terminat de supt pana auziti ca a eliminat aerul inghitit odata cu laptele supt si daca va mai jucati cu el pentru a-l obosi, el va trebui sa doarma noaptea, mai ales daca si cresterea in greutate este normala.

Daca este nelinistit puteti sa ii administrati cu avizul medicului de familie, fie Colic Baby, fie picaturi de DEBRIDAT.

ancuta33
a raspuns acum 4 ani

Buna. Ma gandesc ca se trezeste pentru ca adoarme la san si nu se satura. Asa ca sfatul meu e sa nu-l lasi sa adoarma la san.

Probabil e mai puturos si adoarme inainte sa se sature. Dar ia in greutate? Ziua cum mananca si cum doarme? Trebuie sa ai rabdare.

Elena1985
a raspuns acum 4 ani

Da, in greutate ia. La 3 luni si 3 saptamani are 7,300 kg si 63 cm. Ziua de la ora 7.00 la ora 9.00 se joaca apoi de la ora 9.00 la 11:00 doarme si tot asa pana searea. Adica 2 ore se joaca si 2 ore doarme. Mananca imediat ce se trezeste si inainte de somn.

roxana
a raspuns acum 4 ani

La 4, 8 si 12 luni se intampla sa apara regresii ale somnului. Bebelusul meu a avut parte de ea la 8 luni. A tinut aprox 2-3 sapt. Puteti cauta despre aceasta pe internet. Nopti linistite va doresc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/