Cauta

Vreau sa stiu daca miscarile bebelusului influenteaza sexul si cat de des ar trebui sa miste bebe.

LIVIA TOADER a intrebat pe 25.09.2014

4 raspunsuri

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Miscarile bebelusului nu au cum sa influenteze sexul. Bebelusul este format (adica sexul se poate vedea) inainte ca tu sa sa il simti.Cel putin in cazul meu asa a fost. Eu am aflat la 11 saptamani ca o sa am baietel si asa a si fost. Fiecare bebelus se misca in ritmul sau. Se poate misca foarte des si foarte puternic sau sunt mai linistiti. Depinde de bebelus.

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Scuze. Abia acum mi-am dat seama la ce te referi. Nu cred ca poate influenta sexul.

livia toader
a raspuns acum 6 ani

Multumesc pentru raspunsuri. Bebe a inceput sa-mi miste a fost un moment de cateva ore in care nu l-am simtit miscandu-se si m-am speriat, da e bine il simt ca imi misca.

Referitor la sexul bebelusui de aceea, am intrebat pentru ca am auzit ca daca misca la 4 luni e fetita, daca misca la 4 luni jumatate e baiat.

Mie mi-a miscat la 4 luni, inca nu am fost la ecograf sa vad ce este.

nicoleta_v
a raspuns acum 6 ani

Salut! Nu mai crede in ce spune lumea si in semne si in toate cele. Crede-ma si cred ca si tu esti constienta ca cel mai important lucru este sa fie sanatos.

Mie mi-a verificat sor-mea toate alea, si in zodii, si in bataile inimii la 12 saptamani si in vise si in greturi (ca am avut mari) ca fac fetita si tot baiat am facut pentru ca asa mi-a dorit si asa am simtit. Nastere usoara!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/