Cauta

Valoare beta hcg.

Nicoleta.Irina556 a intrebat pe 13.04.2014

Am facut ieri beta hcg si a iesit valoarea 9.09mIU/ml. Testele de sarcina au iesit slab pozitive. Ciclul pe ultimele 3 luni a fost la 34, 38 si 31 de zile. Ovulatia se produce dupa ziua 20, conform monitorizarii. Poate fi considerat un rezultat pozitiv?

11 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Probabil a fost un rezultat fals pozitiv. In general beta hcg, trebuie sa fie mult mai mare pentru confirmarea unei sarcini.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Felicitari pentru sarcina! Da, aceasta analiza este cea mai sigura daca o vei repeta la un interval de 48 h vei observa cresterea hormonului.

Si testele de sarcina merg pe acelasi principiu tot acest hormon il detecteaza doar ca nu sunt asa sensibile. In concluzie daca vei repeta testul de sarcina peste cateva zile a doua liniuta va fi pronuntata. Iti doresc sarcina usoara!

Nicoleta.Irina556
a raspuns acum 6 ani

Multumesc! Azi dimineata am fost sa repet analiza, astept rezultatul dupa pranz. Sper sa fie ok.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Ma bucur pentru tine. Iti tin pumnii. Fii optimista si astept vesti!

Nicoleta.Irina556
a raspuns acum 6 ani

Sunt intr-un soc total. Sambata aveam b hcg 9.09 si 4 teste slab pozitive. Astazi b hcg a iesit 2,07. Ce sa cred? Sunt total ravasita!

claudia
a raspuns acum 6 ani

Imi pare rau! Un control medical iti poate da un raspuns exact. Eu stiu ca in cazul unei sarcini valoarea trebuie sa se dubleze daca nu in cel mai rau caz sa creasca, in cazul in care scade si a fost sarcina s a oprit din evolutie

Capul sus o mare parte din femei pierd sarcina in primul trimestrusi asta se datoreaza defectelor cromozomiale.

Multe femei, in general, cele care nu planifica un bebelus nu sunt asa atente cu data menstruatiei raman si pierd sarcina inainte sa stie ca au fost gravide.

Tinand cont ca la tine e mica se va elimina de la sine ceea ce este foarte bine pentru ca nu necesita chiuretaj.

Dar, mergi la un control discuta cu ginecologul si prezinta valorile b hcg..

Inteleg perfect ce este in sufletul tau fi puternica! Te rog fa un control. Eu nu sunt un specialist, doar ca m am documentat foarte mult deoarece am trecut prin multe. Nu astepta, mergi la dr. totul luat din pripa este mai usor.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Eu in locul tau as face o analiza pentru nivelul progesteronului, deoarece cm pe care il ai, nu este regulat.

Discuta cu medicul despre asta si vezi ce zice. Progesteronul joaca un rol foarte important si nu trebuie sa ai o varsta inaintata sa ai probleme cu el. Asta este o supozitie a mea, dar merita sa discuti cu medicul despre treaba asta.

Nicoleta.Irina556
a raspuns acum 6 ani

Azi aveam oricum programare la dr., speram insa in conditii mai bune. Nu pot sa ti spun cum sunt. Simt ca s-a prabusit cerul in capul meu.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Te inteleg perfect prin ce treci eu am pierdut o sarcina la 9 saptamani a necesitat chiuretaj.

O luna nu s-a putut discuta cu mine stiu cat doar psihic. Dar trebuie sa treci peste si incearca sa fi optimista. Eu la o luna dupa chiuretaj am ramas din nou si acum stau cu sufletul la gura.

Trebuie sa fi tare pe mine singurul lucru care m-a linistit a fost ideea ca majoritatea sarcinilor care se opresc din evoluti pana in 12 saptamani au defecte genetice, iar embrionii nu au functiile vitale compatibile cu viata.

Discuta cu medicul fa niste analize insista pe analiza tsh si vezi ce te mai sfatuieste. Pastram legatura.

Nicoleta.Irina556
a raspuns acum 6 ani

Multumesc pentru incurajari. In cateva minute intru la dr, sa vedem ce e de facut mai departe.

1 2
Vezi intrebari din:
/*MASTER*/