Cauta

Ultimul CM pe 22 octombrie. Sunt insarcinata? Am facut test si e negativ.

mariana a intrebat pe 25.11.2013

Am avut ultimul CM pe 22 octombrie si azi am facut un test de sarcina mi-a iesit negativ. Oare sunt insarcinata? Sunt si la a 2 luna de stimulare ovariana. Medicul mi-a dat clostilbegyt in zilele 5-9 ale CM, Pregnyl in ziua 12 (dar problema este ca Pregnylul nu se mai gaseste in Romania si nu l-am luat) si utrogestan zilele 16-25. E posibil sa pot ramane fara Pregnyl? Simptone de CM nu am doar ca ma dor sanii si mameleoanele dimineata si in cursul zilei imi trece.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

E posibil sa ramaneti si fara Pregnyl, Pregnylul produce o ovulatie controlata ca timp astfel ca sa aveti posibilitatea contactelor intime planuite. Insa, cel mai probabil ovulati si fara Pregnyl. In loc de Pregnyl mai exista pe piata medicamente (medicul dvs este familiarizat cu acestea). Dvs mai faceti un test de sarcina. Nu uitati, daca totusi nu sunteti gravida sa faceti si luna viitoare stimulare. Sansele cresc dupa cea de a treia luna consecutiv. Sotul a facut analizele recomandate de medic?

mariana
a raspuns acum 6 ani

A facut o spermograma si i-au iesit bune. Problema este la mine. Am uitat sa mentionez ca am un CM foarte dereglat si inainte sa incep stimularea cand am facut ecografia mi s-a spus ca am fuliculii foarte mici. Medicul mi-a spus ca nu se gaseste niciun locuitor la Pregnyl, mi-l puteti spune?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/