Cauta

Testele de sarcina pot fi fals negative?

alina123 a intrebat pe 24.08.2016

Buna ziua, ultimul meu cm a inceput in 3 iulie am ovare micropolichistice, insa am avut un ciclu regulat eventual cu mici intarzieri a cm cu 5-6 zile.

Am facut tratament pentru a obtine o sarcina cu sifor si clostilbegyt (o pastiluta din ziua a 5a pana in ziua a 9a) am fost la ecograf in datele de 16,23 august in primult ecograf erau mai multi foliculi, dar cel mai mare avea doar 12 mm si inca unu de 10 mm in al doilea ecograf aveam foliculi de 10 mm mai mult nu domnul doctor a zis ca cei din primul ecograf nu au crescut sa se sparga ca cica se vedea in ecograf.

Ideea e ca ciclu trebuia sa imi vina in 3 august dar suntem in 24 si nu mi-a venit, am facut doua teste de sarcina si ambele au iesit negative, unu l-am facut la o saptamana jumate de intarziere si unul cam de 5-6 zile, totusi as putea fi insarcinata si testele sa fie negative?

Am avut cateva zile in care am avut urinari cam dese si de cateva zile dimineata am crampe cam accentuate, exces de mucus cervical.

Intrebarea mea ar fi totusi pot fi insarcinata daca as fi as avea cateva saptamani de ce nu iese la test?

1 raspunsuri

Testele pot fi negative doar cand sarcina este prea mica! Mergeti sa faceti o ecografie transvaginala sa nu fie un chist de ovar intre timp care impiedica declansarea menstrei!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/