Cauta

Sunt sau nu sunt insarcinata ?

Maya a intrebat pe 16.05.2010

In ziua de 03 februarie am avut ciclul menstrual 4 zile (care in mod normal tine cam 7-8 zile si nu este regulat). In data de 17 februarie am facut dragoste neprotejat iar a doua zi pe 18 februarie am luat in jur de ora 14 prima pastiluta de postinor 2 dupa care am facut iar dragoste. A doua pastiluta de postinor 2 am luat-o pe data de 19 februarie in jurul orei 2-3 dimineata. In februarie mi-a venit pe 03 si terminat pe 07, la 22 de zile, pe 24 februarie mi-a venit pana pe 28, in martie de pe 21 pana pe 25, in aprilie de pe 14 pana pe 18 iar acum in mai NIMIC. Ar fi trebuit sa-mi vina in jur de 8-10 mai insa nimic pnana acum. Din februarie 2010 si pana in aprilie am avut ciclul lunar de 4 zile pe luna cam la 25-26 zile insa acum in mai nu mi-a venit de loc nici pana la aceasta data. Mentionez ca in cele trei luni (martie, aprilie si mai) am facut cate un test de sarcina Surecheck si dimineata cu prima urina si in cursul zilei iar toate cele trei teste au iesit negativ. Pana la aceasta varsta (42 ani ) am doi copii iar intre ei un avort. La al doilea copil am avut ciclul peste sarcina pana la 4 luni si nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata pana cand a miscat. Intrebarea mea este : SUNT SAU NU SUNT INSARCINATA? Va multumesc din suflet!

2 raspunsuri

dr.neagu.mihaela
a raspuns acum 10 ani

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog! In unele cazurii, exista asa numita 'sangerare peste sarcina', nu se cunosc exact cauzele, dar la tine ar putea fi vorba de simptomele pentru instalarea menopauzei.

maya
a raspuns acum 10 ani

Multumesc frumos. In cursul zilei de luni voi mai face inca un test de sarcina Surecheck si voi merge si la medicul ginecolog pentru o eventuala confirmare pozitiva sau negativa.

o zi placuta va doresc !

Vezi intrebari din: