Cauta

Sunt sau nu insarcinata?

Loredana a intrebat pe 20.06.2014

As vrea sa stiu, daca pot sa fiu insarcinata sau nu. In data de 31.05.2014 am terminat CM si din 01.06.2014 in fiecare zi am avut contact sexual cu sotul meu si de 3 ori pe zi, de o saptamana ma simt foarte obosita, am o pofta sa mananc si noaptea, imi este foarte somn. De zece ani ne dorim un copil. Ma dor sanii foarte tare. Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?

3 raspunsuri

Mina mina
a raspuns acum 6 ani

Desigur ca poti fi insarcinata. Dumnezeu sa te ajute!

gabokill
a raspuns acum 6 ani

Salut, iti doresc din tot sufletu sa fi insarcinata ca stiu cum este sa-ti doresti un copil ca si eu incerc de 5 ani sa raman insarcinata, dar nu reusesc. Te rog sa-mi spui si mie daca esti insarcinata ce ai facut de ai ramas sau ce medicamente ai luat, te rog din suflet sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. Am fost la mai multi doctori si au spus ca nu am nimic. Astept raspunsul tau!

onutzaaaa
a raspuns acum 6 ani

Gabokill, vorbeste cu un ginecolog bun, specialist. Exista tratamente, nu stiu sa iti zic despre ce e vorba, dar cunosc femei care au facut tratament si au ramas. Sotul sa faca o spermograma. Poate si el sa aiba o problema, nu neaparat tu. Vorbeste cu medicul, spune-i sa iti dea un tratament, din cate stiu sunt pastile si trebuie sa faci dragoste in zile potrivite, cand iti zice medicul. Bafta fetelor!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/