Cauta

Sunt insarcinata si am nevoie de cateva sfaturi.

Brigitte a intrebat pe 14.01.2013

Sunt insarcinata in 7 saptamani. Cand am fost la primul consult, mi s-a spus ca sarcina e prea mica, si pare a fi oprita din evolutie, totusi mi s-a dat tratament cu acid folic si utrogestan. Vreau sa spun ca nu mi-a fost rau deloc, dimpotriva, am pofte de mancare, sanii ma dor, ma duc mai des la baie, insa nu am greturi dimineata, sau ameteli. O alta problema care ma naruie, nu mi-am facut nicio analiza inainte de a ramane insarcinata, nici eu, si nici prietenul meu, insa am facut in urma cu cateva luni o analiza urinara pentru clamydia, si infectiile astea, care toate mi-au iesit negative. Eu sunt stabilita in Anglia. Maine voi merge sa imi ia o mostra de urina,si de acolo sper, mai departe, la analize. Am sanse, ca sarcina sa fie ok?
Eu tot timpul am avut probleme cu menstruatia, insa de cand am slabit 40 de kg, mi s-a reglat, si nu am mai luat nici anticonceptionale. Multumesc anticipat.

2 raspunsuri

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Din moment ce nu te-au pus pe masa pentru chiuretaj, atunci eu zic ca mai ai sanse ca embrionul sa fie viabil. Banuiesc ca te-a reprogramat peste 2-3 saptamani. Inca nu anunta toate rubedeniile si prietenii ca esti insarcinata, in felul acesta scapi de explicatii si discutii interminabile cu ei. Ideal ar fi fost sa iti facut analizele inainte de a ramane insarcinata, mai ales pentru ca ai slabit atat de mult, carenta de vitamine poate sa influenteze in mod negativ evolutia sarcinii. Eu nu am avut greturi in perioada sarcinii, am avut ceva pofte dar nu muream daca nu mancam atunci. Viabilitatea sarcinii nu e data de greturi, ameteli, pofte sau alte chestii dinastea.

Brigitte
a raspuns acum 7 ani

Multumesc anticipat de raspuns! Asa sper si eu sa fie totul in regula cu mine si bebicul meu. Stiu ca era ideal sa imi fac niste analize, insa nu am programat aceasta sarcina, cu toate ca eu mi-am dorit si imi doresc desavarsit de mult sa fiu mama, e cea mare dorinta a mea!
Acum incerc sa imi fac programare aici, datorita faptului ca nu mai sunt in tara, m-au trimis sa imi fac analize la urina si ma gandesc ca de acolo mai departe ma vor trimite la scan, si la alte analize! Sa dea Dzeu sa fie bine! Multumesc inca odata din suflet pentru raspuns, sa va dea Dzeu sanatate si tie si bebicului tau, si familiei tale!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/