Cauta

Sunt insarcinata sau nu? Ce probleme am? De ce nu imi vine CM de atata timp?

ioana a intrebat pe 12.02.2014

Buna ziua. Am o problema si nu am cum sa ajung acum la ginecolog, decat peste 3 saptamani.

Ultimul CM l-am avut anul trecut pe data de 3 (pana pe 8) decembrie, iar in luna ianuarie nu mi-a venit. Tin sa mentionez ca nu am un CM regulat. Am avut act sexual de pe 2 ianuarie pana pe 7 neprotejat si nici in ziua de astazi nu mi-a venit CM.

De o luna ma dor sanii, dar nu rau si de 2 saptamanii am observat ca daca ma strang de sani imi curge un lichid alb "transparent" si in fiecare dimineata ma trezesc cu dureri de mijloc si burta.

O alta problema este ca tot cam de 2 - 3 saptamni imi curge o mucoasa alba care miroase urat.

Luna trecuta am facut un test de sarcina si a iesit negativ si la inceputul lunii februarie am facut altul tot negativ. Ma puteti ajuta si pe mine pana ajung la ginecologul meu. Va multumesc!

1 raspunsuri

ofilica
a raspuns acum 6 ani

Buna, daca nu ai un ciclu regulat e mai greu sa iti dai seama dupa CM daca esti sau nu insarcinata, totusi poate fi vorba de o dereglare hormonala, iar in ceea ce priveste secretia urat mirositoare nu este normal, iar in sarcina secretia este transparenta si fara miros, deci e o infectie care trebuie tratata tinand cont ca dureaza de atata timp. Daca erai insarcinata trebuia sa iasa testul pozitiv pentru ca au trecut mai mult de 2 saptamani, numai bine!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/