Cauta

Sunt insarcinata in saptamana 27. M-am oparit cu apa fierbinte pe burtica si mi s-a facut o basicuta cu apa si m-am inrosit.

alina a intrebat pe 18.01.2013

As avea o nelamurire. Sunt insarcinata in 27 saptamani si intr-o dimineata m-am oparit cu apa clocotita pe burtica, nu foarte mult. Mi-am pus repede o compresa cu apa, dar din pacate mi s-a facut o besica cu apa si m-am inrosit tare. S-ar putea sa fie o problema sa ii iesa la bebe, pate pe el? Sau sa apara alte probleme? Va rog sa imi dati un raspuns. Va multumesc.

5 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Aveti o arsura cel mai probabil de gradul I-II. Trebuie sa aveti mai multa grija sa cautati sa evitati astfel de evinemnte neplacute. Cel mai probabil ca bebe nu are nimic, n-are cum sa ii iasa pete. Oricum, mergeti si la medicul dvs, daca aveti vreo neliniste.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Superstitii, nimic mai mult. Sa ai grija de arsura, sa nu ti se infecteze. Poti sa te dai cu o crema contra arsurilor la nivelul pielii.

cristinag
a raspuns acum 7 ani

Poti folosi o crema sau un spray cu propolis pentru arsuri, pe bebe nu-l afecteaza.

mika87
a raspuns acum 7 ani

Eu personal, te sfatuiesc sa ii spui doctorului tau, la urmatoarea intalnire caci din cate stiu eu e posibil sa ii ramana pata bebelusului, oricum, nu te ingrijora si eu cand patesc sa ma stropesc cu ceva pe burta stiu de la mama ca trebuie sa te gandesti imediat in mintea ta sa spui sa nu se lege de bebelusul tau.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Oau, ce superstitioase sunt femeile! Ati gresit epoca! Din cate stiu nu se mai ard vrajitoare pe rug. In fine. Parerea mea este ca nu superstitiile nu fac bine femeii gravide, pentru ca se ingrijoreaza absurd pentru niste fleacuri.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/