Cauta

Sunt insarcinata in 9 saptamani. Urmez un tratament cu utrogestan si elevit. Mi-a aparut de curand o scurgere maroniu deschis.

raicue a intrebat pe 16.09.2012

Am marit doza la 2 pastile de utrogestan pe zi de 200 mg pastila. Aceste pastile le introduc vaginal. In acel moment am simtit ceva tare aproape la intrarea in vagin. Doctorul mi-a zis ca este vorba de colul uterin. Credeti ca voi intampina probleme in aceasta sarcina din acest motiv? Am avut 2 avorturi spontane la 4, respectiv 5 luni urmata de o nastere la termen dusa cu cerclaj de la 12 saptamani. Am nascut natural un copil de 4300. Astept raspunsul dumneavoastra. Din ce motiv credeti ca am simtit colul uterin si daca voi avea probleme in sarcina. Voi mai avea nevoie de cerclaj si la aceasta sarcina?

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 8 ani

Depinde de foarte multe lucruri. In cazul dvs cerclajul a fost eficient. Daca sarcina evolueaza, poate ar fi bine sa va ganditi la cerclaj. De asemenea, este bine sa intrebati medicul daca ati avut laceratii de col la momentul nasterii. V-as ruga sa ma tineti la curent cu ce decideti. Va doresc mult succes!

raicue
a raspuns acum 7 ani

Am realizat cerclaj si la aceasta sarcina la 15 saptamani si acum lucrurile merg bine. Doamne ajuta sa ajungem cu bine pana la 40 de saptamani. Va multumesc pentru raspunsul dat.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările