Cauta

Sunt insarcinata in 9 saptamani si am niste scurgeri maronii. As vrea sa stiu daca sunt normale sau este un risc al copilului? Va multumesc!

ana maria a intrebat pe 22.01.2014

4 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua, Scurgerile maronii pot fi rezultatul unei sangerari mici, lucru care nu este normal dar nici de ingrijorat atat timp cat sunt in cantitate mica.

Util ar fi sa faceti o ecografie in urma careia medicul, va poate recomanda un tratament cu progestativ.

gabryela
a raspuns acum 6 ani

Stai linistita.Asa se intampla cam pe tot parcursu sarcinii, nu ai de ce sa temi. Eu stiu, deoarece acum am 14 saptamani si sunt la a doua sarcina. Sarcina usoara!

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Buna! Eu as zice ca ar fi bine sa te duci la un medic ginecolog. Eu am pierdut o sarcina la 8 saptamani. Prima oara am avut scurgeri maronii si dupa cateva ore am avut hemoragie. La a 2-a sarcina nu am avut deloc scurgeri. Nu trebuie sa te sperii, dar eu zic ca cel mai indicat e sa te duci la un medic ca sa te vada si el o sa-ti spuna mai multe.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Buna, si eu am avut o scurgere usoara pe la 9 saptamani si acum sunt la 34 de saptamani. Totul a fost ok, mie mi-a dat utrogestan pana a inceput sa miste copilul. Si grija, fara eforturi, ce presupun forta in abdomen.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/