Cauta

Sunt insarcinata in 36 de saptamani si de cateva zile am dureri de burta ca la menstruatie, plus intepaturi in vagin si mi se intareste burta.

Viorica a intrebat pe 20.01.2013

Sunt insarcinata in 36 de saptamani si de cateva zile am dureri de burta ca la menstruatie, plus intepaturi in vagin si mi se intareste burta. E normal?

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Poate fi debutul travaliului sau doar pregatirea uterului pentru nastere. E important sa vedeti ce se intampla in urmatoarele ore. Daca apar contractii - adica se strange burtica de sus pana jos de la stanga la dreapta si aceste contractii sunt la intervale regulate (spre ex la 15 min, la 10 min) si dor inseamna ca travaliul a inceput. Acum trebuie sa stati linistita, sa luati un antispastic si sa va odihniti. Urmatoarele semne trebuie sa va aduca la spital: contractiile uterine dureroase, sangerare, pierderea lichidului amniotic, diminuarea sau modificarea miscarilor bebelusului. Nu uitati sa va luati o tensiune si sa faceti culturile din col pentru streptococ, daca nu le-ati facut deja. Va doresc succes!

cristinag
a raspuns acum 7 ani

Cam seamana a contractii. Ia legatura cu medicul care-ti urmareste sarcina. No-spa e indicat in asa ceva.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/