Cauta

Sunt insarcinata in 24 saptamani.

tali a intrebat pe 20.03.2015

La ecografie a iesit totul bine, analizele de sange mi au spus ca sunt bune, desi nu stiu ce fel de analize mi s-au facut, de 2 sau 3 zile parca nu se mai misca bebe asa de mult, imi mai da noaptea cate una si gata. Sa ma ingrijorez? Eu inca fumez.

4 raspunsuri

tania
a raspuns acum 5 ani

Buna. Nu vreau sa te panichez, dar ar trebuie sa te adresezi medicului, e o siguranta pe viata ce o porti in corpul tau, in ce priveste fumatul, te rog eu gindeste-te bine, merita sa pui viata copilului in pericol pentru asa ceva?

Tali
a raspuns acum 5 ani

Azi s-a miscat un pic mai mult, dar totusi mi-am facut o programare pe luni la un ecograf sa m-a conving.

Fumatul, am ințeles ca e mai periculos daca te lasi pentru bebe ca intrii in stari de sevraj.

Eu fumez cam 10 -15 pe zi. Ms de raspuns.

ancuta33
a raspuns acum 5 ani

Buna. 10-15 pe zi mi se pare axtrem de mult. Este pacat ca tu ca viitoare mama nu te gandesti la binele copilului tau. Ce vina are el, o fiinta nevinovata ca mamica lui nu are ambitia sa se lase de fumat. Cunosc un caz cand mama a fumat pe perioada sarcini pentru ca nu a avut ambitia si nu s-a gandit la un sufletel care se chinuie. Si cand a nascut copilul a avut probleme de sanatate. A fost de foarte multe ori pe la Bucuresti cu el pentru ca intra brusc in convulsii. Gandeste-te ca sunt sute de femei care ar da orice de pe lumea asta sa poata sa aibe in bebe. Iti spun din experienta pentru ca si eu m-am chinuit, iar pe perioda sarcinii am fost foarte precauta. Nu fii egoista sa te gandesti doar la binele tau, ca asta inteleg eu prin faptul ca nu te poti lasa de fumat. E o prostie ca intri in sevraj. Cunosc foarte multa lume care s-au lasat brusc de fumat si crede-ma nu au murit. Gandeste-te la un sufletel mic si inocent.

daniela
a raspuns acum 5 ani

Buna fetelor. Si eu sunt tot in 24 de saptamani si bebelul meu are zile cand e foarte activ si zile cand e mai lenes, dar medicul a spus ca e totul ok, atata timp cat il simt zilnic, la interval de cateva ore ca misca:D.

Avem perioade cand ne jucam cate o jumate de ora.

In ceea priveste fumatul, si eu eram fumatoare insa cand am aflat ca sunt insarcinata medicul mi-a recomandat sa reduc treptat nr de tigari pana la renuntare totala, ceea ce am si reusit.


Nu stiu daca a fost un sfat bun sau nu, dar am reusit sa ma las de fumat si sa nu disper dupa o tigara.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/