Cauta

Sunt insarcinata in 23 de saptamani si de la 7 saptamani iau cate 2 cpr NO SPA de 40 mg/zi, aveam si inca mai am contractii uterine.

Alina Raluca a intrebat pe 07.09.2012

Am aproximativ 7 - 8 contractii pe zi care nu dureaza mult. Medicul meu oftalmolog mi-a spus ca nu ar trebui sa iau NO SPA deoarece eu am Glaucom primitiv cu unghi ingust si nu e indicat. De aceeasi parere este si medicul de familie. Medicul ginecolog insista sa-l iau sustine ca medicamentul nu e contraindicat in glaucom. Si cu No spa si fara tot am contractii, nu sunt nici mai dese si nici mai puternice (stiu deoarece il intrerupsesem o perioada scurta). As dori sa stiu daca i se poate intampla ceva rau fatului fara tratament antispastic? Se dilata sau se scurteaza colul? Multumesc anticipat.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 8 ani

La dumneavoastra s-ar putea sa exista riscul unei nasteri premature. Un fat prematur are riscuri mari. Sa stiti ca puteti lua si alte medicamente decat NoSpa - eficent este progesteronul, poate si unele tocolitice si alte antispastice. Nu pot sa va dau nume comerciale, dar intrebati ginecologul. Va mentionez ca in sarcina riscurile oricarui tratament trebuie sa justifice beneficiul. Va doresc succes!

Vezi intrebari din:
Modifică Setările