Cauta

Se poate ca 2 teste de sarcina sa-mi dea pozitiv, iar medicul de famile sa-mi zica ca nu sunt insarcinata?

Badoiu a intrebat pe 24.04.2014

Ultimul ciclu a fost pe 24 martie, mi-a inarziat 4 zile, am facut 2 teste si amandoua aratau pozitiv, numai ca doctora de familie dupa ce mi-a facut un ecograf normal ea a zis ca nu sunt si ca ea vede ca imi vine ciclu. Se poate?

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Nu, daca nu sangerati. Asteptati inca 1 saptamana si apoi faceti ecografia (de preferinta transvaginala). Sarcina se vede mai tarziu ecografic.

Daca la 5-6 saptamani de la ultima menstruatie in conditiile unui ciclu regulat nu apare nimic in uter atunci trebuie sa faceti investigtii speciale. Cel mai probabil sunteti gravida. Felicitari!

Badoiu
a raspuns acum 6 ani

Imi doresc un copil, si sincer am ramas un pic dezamagita de acest raspuns, pentru ca ambele teste le-am facut la o zi diferenta intre ele, unul la jumatatea zilei, iar celalalt la prima ora, si sincer am mai facut teste si alta data, iar daca nu a fost sa fiu imi arata din prima ca nu sunt! Linia a 2 este un pic mai stearsa fata de cea de sus, dar destul de vizibila!

Badoiu
a raspuns acum 6 ani

Va multumesc pentru raspuns, mi-a fost de ajutor, sa inteleg exact ce se intampla. Am 3 teste de sarcina iesite pozitiv, iar saptamana viitoare ma duc la doctorul ginecolog pentru control. Multumesc.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/