Cauta

Sarcina sau nu?

ralukuutza a intrebat pe 15.01.2014

Buna ziua. Am si eu o intrebare: daca pe data de 05.01.2014 am fost la ovulatie si am facut dragoste cu sotul meu, e posibil sa fi ramas insarcinata? De vreo 3-4 zile am niste dureri de sani urate, am avut niste crampe prin burta de numa numa, parca mananc mai mult ca de obicei si mai am si niste scurgeri albe spre galbui. Oare sa imi fac sperante? Pe cand ar trebui sa imi fac testul de sarcina? Va multumesc si astept cat mai repede un raspuns!

3 raspunsuri

Diana Dobras
a raspuns acum 6 ani

Si menstruatia!? Deci, posibilitati sunt. De 3 zile am aflat si eu ca sunt insarcinata - dureri destul de puternice la sani, dureri in zona uterului si lipsa menstruatiei! Parerea mea, daca totusi esti, un test de sarcina iti va confirma asta!

ralukuutza
a raspuns acum 6 ani

Buna Diana, ms de raspuns. Mentionez ca nu am mai avut rabdare si azi am facut un test care mi-a iesit negativ. Eu sper ca poate l-am facut prea repede. Mai astept un pic pana pe 19-20 si daca nu vin uratii mai fac unul (eu sper sa nu mai vina). Sarcina usoara si felicitari.

Oana
a raspuns acum 6 ani

Prea devreme testul. Acesta se face dupa ce intarzie menstra. Plus ca ovulatia nu reprezinta doar 1 zi, are si ea in jur de 3 zile, cu apogeu si apoi descreste.

Repetati testul daca intarzie ciclul. Ar trebui s aveti rabdare.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/