Cauta

Sarcina sau nu?

pisymarua24 a intrebat pe 28.08.2013

Buna, Am si eu o nelamurire! De 2 saptamani am ajuns la spital cu o durere crunta la ovare, aceasta durere a durat 10 minute. M-au consultat 3 medici ginecologi, dar nici unul nu era sigur pe el. Mi-au spus ca se vede ceva care se plimba prin uter, ovarele curate si ca am lichid in sacul daugles si ca dupa parerea lor ar fi vb de un chist ovarian care mi s-a rupt, dar eu in urma cu 4 ani am avut un chist, iar in momentul in care s-a desprins am avut hemoragie si dureri mai indelungate. Acum nimic, nici sangerari, nici scurgeri, nimic! Dupa o saptamana am consultat un alt medic care mi-e zis ca uterul e curat, dar mi se vede ceva langa ovar! Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe. Medicul mi-a zis ca poate e vorba de un chist sau de o sarcina care inca nu e fixata! Acum 2 saptamani cand am ajuns la spital mi-a facut si un test de sarcina, dar a fost negativ. Dupa o saptamana am fost la menstruatie, dar nu a fost ca de obicei, 3 zile si o scurgere foarte putina si mai maronie! Medicul mi-a zis sa mai repet un test peste 10 zile! E posibil sa fiu insarcinata? Sanii ma dor si ii am mai umflati! Doamne ajuta sa fie bebe!

2 raspunsuri

sabi85
a raspuns acum 7 ani

Da, eu cred ca esti insarcinata si ca sarcina nu s-a fixat inca. Sarcina de 5 saptamani se vede abia la eco indovaginal, iar de la 7 saptamani cu eco deasupra. Scurgerile le-ai avut exact in perioada cand ar fi trebuit sa iti vina menstra? Daca da, se zice ca atunci se fixeaza embrionul in uter si de aceea apar acele sangerari, poti repeta chiar acum un test daca ai avut sangerarile. Astept un raspuns si o veste buna de la tine. Si la mine primele simptome au fost 3 zile de sangerari maronii si dureri putenice de sani, ca nici nu suportam sutien.

pisymarua24
a raspuns acum 7 ani

Scurgerile le-am avut exact in acea perioada cand ar fi trebuit sa fiu la menstruatie, dar foarte putin, la inceput rozuliu, apoi visiniu spre maro! Sani nu ma dor asa tare, doar ca s-au marit putin! O sa fac un test, dar doar pe saptamana viitoare! Sper si eu sa fie cu noroc! Multumesc mult de raspuns!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/