Cauta

Sansa de sarcina?

portrait a intrebat pe 09.12.2014

Am ciclu regulat, pe 5 noiembrie am facut o scurta baie cu prietenul meu, insa nu s-au atins organele genitale si nici nu a ejaculat in apa, iar pe 12 noiembrie am facut sex protejat cu prezervativ, fara incidente.

Teoretic totul s-a petrecut dupa ce trecuse faza ovulatiei. In restul zilelor nu prea am interactionat, nici vorba de penetrare sau ejaculare.

Menstruatia mi-a venit pe 14 noiembrie, insa a durat doar 3 zile in loc de 5-6 ca de obicei, dar a fost foarte foarte abundenta. Vorbesc de sarcina, mai ales ca ma panichez usor, deoarece de vreo saptamana parca am o senzatie usoara de greata aproape toata ziua, dureri de sani si in zona pelvisului.

Dureri pelviene am mai avut in ultimul an, am avut chiar acum cateva luni o infectie urinara urata. Insa ma sperie adunatura asta de simptome.

Totusi, imi pare absurd sa fiu atat de ghinionista, sa raman gravida atat de usor si sa mai am si ciclu peste sarcina. Este posibil?

1 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Un test de sarcina este cel mai rapid si sigur raspuns pe care-l poti primi chiar de la tine.

Nu esti gravida, insa pe viitor poate nu ar strica sa mergi cu prietenul la un cabinet de planificare familiala (nu te gandi ca tre sa fii casatorita sau sa-ti doresti un copil ca sa ajungi acolo).

Pleci de acolo cu niste sfaturi valabile pentru tot restul vietii - pt tine ca femeie, pt voi ca si cuplu.

Sanatate multa!

PS: Stresul poate deruta corpul care poate transmite tot felul de simptome.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/