Cauta

Prietena mea este insarcinata in 2 luni si are dureri ca la ciclul menstrual. Este normal? Va multumesc.

maitza a intrebat pe 02.11.2012

4 raspunsuri

adrycon
a raspuns acum 7 ani

Nu este normal! Eu am avut asa dureri si toata sarcina am fost cu eminenta de avort si am stat de multe ori in spital pentru ca cedau numai la perfuzii. Trebuie sa mearga neaparat la un medic bun!

giulieta
a raspuns acum 7 ani

Nu nu este neaparat normal, dar trebuie sa fie foarte atenta la ce dureri are, de multe ori se poate intampla sa aiba si un avort intern, cel mai bine sa consulte un ginecolog. In afara de dureri are si scurgeri? Singurele pastile care poate sa le ia sunt NO-SPA, dar nu mai mult de 3 pe zi.

giulieta
a raspuns acum 7 ani

La fraza, este normal, eu nu mai cred. Sfatul cel mai bun e sfatul doctorului ginecolog, in cazul in care nu ai fost inca la el atunci grabeste-te si eu ma simteam bine, si am avut dureri crampe puternice si apoi scurgeri maronii, care in teorie scurgerile sunt normale dar depinde de culoare si aveam deja un avort intern si a trebuit sa fiu chirotata! Asa ca, spunei prietenei tale sa nu astepte sa mearga la ginecolog.

maitza
a raspuns acum 7 ani

Are doar scurgeri vaginale albe ca zeama de la branza, nu are scurgeri maronii, doar asa albe. O sa se duca la ginecolog.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/