Cauta

Pot fi insarcinata?

mona_78 a intrebat pe 20.08.2014

Am un ciclu normal cam la 26 zile, de 6 luni tin evidenta calendarului. Acum in luna iulie cand am fost in perioada fertila am avut contact sexual, unul cu 2 zile inainte de ovulatie si un altul in ziua ovulatiei, insa in ziua ovulatiei am avut si o scurgere mai maronie, apoi in urmatoarea zi nu am mai avut nimic.

Insa ciclu trebuia sa imi vina pe 10 august, dar a inceput pe 9, maroniu, apoi pe 10 si 11 mi-a venit normal, dar foarte putin ,fata de cum imi vine de obicei, iar in urmatoarele 2 zile doar putin maroniu, am facut un test de sarcina in data de 13 august, negativ, iar un altul in 18 si a iesit tot negativ.

Eu insa ma simt ca si cum asa fi insarcinata, burta o simt marita si diferita, sanii la fel, ii simt mai mari si foarte grei, mai ales cand imi dau sutienul jos, lucrul care pana acum nu il simteam, insa nu am greturi sau pofta de mancare, rar am cate o pofta, dar asta mi se intampla si la ciclul.

Temperatura bazala oscileaza, 37-37, 3-37, 2-37, 4, acu nu stiu cat e de bun si termometrul electronic.

Am avut ceva dureri de burta in perioada fertila si m-au tinut pana la ciclu. Tin sa mentionez ca testele le-am facut spre seara, nu stiu ce sa cred.

La prima sarcina m-am ingrasat mult, inainte sa aflu ca sunt insarcinata, iar cand am aflat aveam doar 4 sapt, insa nu am avut greturi, pofte, sau alte probleme, doar lipsa ciclului. Astept un raspuns.
Va multumesc!

0 raspunsuri

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/