Cauta

Posibila sarcina sau dereglare hormonala?

nicolenicol a intrebat pe 07.09.2015

Ultimile menstre au avut loc pe 10.06 (5 zile), 07.07.(6 zile), 03.08.(6 zile). pe 19,20,21 si 22 august am avut contact neprotejat pentru ca ne dorim bebe, dar dupa calculele facute de mine, menstra ar fi trebuit sa vina pe 30.08., dar nici azi 07.09 nu a aparut sangerarea.

Doar o scurgere maronie si cand e cand nu e. De la data la care ar fi trebuit sa vina menstra ma confrunt cu dureri de spate, abdomen, cu stari de greata uneori si dureri de cap.

Alte simptome de sarcina nu am si as vrea sa stiu daca in urma unei analize de sange se poate confirma semn de sarcina sau sa mai astept. Nu stiu ce ar trebui sa fac. e cazul sa ma ingrijorez mai rau? Am 38 de ani si imi mai doresc un copil. Va multumesc.

2 raspunsuri

Puteti face un test de sange bHCG care confirma sau infirma prezenta unei sarcini! Daca in 6 luni de contact neprotejat nu obtineti sarcina mergeti sa faceti teste specific sa aflati daca este o problema!

nicolenicol
a raspuns acum 5 ani

Imi facusem programare pentru analize de sange, dar am anulat pentru ca menstra a aparut cu nelipsitele crampe abdominale. Voi merge la o consultatie totusi pentru a calcula perioada fertila cu precizie. Va multumesc pt timpul acordat.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/