Cauta

Poate afecta Cerviron sarcina? La inceputul sarcinii?

claudia a intrebat pe 27.10.2013

Buna ziua. As vrea sa stiu daca Cerviron, poate afecta sarcina luate la inceputul sarcinii la 6 saptamani de gestatie, deoarece doamna doctor
mi-a zis ca as avea o rana pe col foarte avansata si ca nu ar avea ce sa-mi dea fiind insarcinata. Pana acum totul este ok, am 18 saptamani si am facut toate analizelel si ecografiile necesare. Am mai avut o mica sangerare pe la 9 saptamani si de atunci iau Utrogestan (200 mg unul dim unul seara,) pana pe la 20 de saptamani recomandat de doamna doctor care imi supravegheaza sarcina.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Deci, pentru "rana" pe col faceti un papanicolau. Puteti sa luati si Cerviron, dar nu vad la ce v-ar ajuta. Lamuriti ce e cu rana. Daca intr-adevar este o displazie severa a colului, conduita trebuie stabilita de un medic experimentat. Este putin probabila aceasta situatie. Faceti un exeman citologic!

dumitrescu claudia
a raspuns acum 6 ani

Papanicolau l-am facut atunci cand mi-a dat ovulele, si au iesit rezultatele bine, fara niciun fel de modificari sau altceva, iar doamna doctor mi-a zis sa merg in alta parte sa le mai repet din motiv ca dansa nu admite ca rezultatele mele sa iasa bine avand rana aceea pe col. Se pare ca acea rana, sunt de fapt, sunt niste fisuri de la prima nastere, asa mi a zis doamna doctor cu care am nascut ea stiind despre ce este vorba si de felul cum am nascut (cu forceps-ul, fetus suferind), am sa ma mai duc si dupa ce nasc la o alta clinica sa vad ce pot face. Eu voiam sa stiu daca poate afecta, eu fiind insarcinata.

Multumesc pentru raspuns!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/