Cauta

Placenta posterior grad 1 pentru 20 de saptamani este grav? Sunt sanse sa duc sarcina la termen?

branea ana a intrebat pe 30.01.2014

Masuratorile dpb 4.67 cm si lf 3.03 sunt in regula? Corespund varstei de 20 de saptamani?Mentionez ca fac no-spa injectabil pentru contractii + repaus la pat. Am sanse sa duc sarcina pana final? UM-13.09.2013! Multumesc.

3 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Aveti toate sansele! De ce stati la pat? Ati mai pierdut sarcini, exista vreun risc anume: Stiti ca sarcina este un eveniment natural si nu o boala!

Gradele de dezvoltare a le placentei sunt 3 in prima parte a sarcinii este gradul 1 normal, de la 5 luni gradul 2 si la termen gradul 3, deci este normal cum se dezolta placenta dvs. Este inserata normal si nu este placenta previa.

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Este inserata normal placenta?

branea ana
a raspuns acum 6 ani

Am mai pierdut o sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani. Cu sarcina aceasta de la 4 saptamani am repaus fizic si sexual, diagnostic, minima decolare de pol inferior, la fiecare consult aparea decolare am avut la un moment dat un cheag (hematom)cum nu am sangerat, dar s-a absorbit fac tratament si acum cu Arefam 200 mg dim si seara, apoi placenta inserata jos. Am acuzat si dureri in vagin ca si cum m-ar apasa ceva pe col. Noroc ca pana acum colul este inchis, imi doresc enorm sarcina. Am si un ovar polichist care acum a inceput sa ma intepe. Este normal? Va multumesc.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/