Cauta

Pierdere de sarcina?

Femeia a intrebat pe 10.07.2016

Buna ziua! Cu cateva zile inainte de PM am avut o sangerare usoara niste pete rozalii (3-4) in total insotite de o usoara durere abdominala, apoi nu am mai avut nici o scurgere nimic, astazi trebuia sa se implineasca deja o saptamana de la intarzierea menstruatiei dar totusi constat ca, incepand de azi am o usoara sangerare ca la menstruatie doar ca nu asa de abundenta ca de obicei de culoare rosu dar fara dureri, este posibil sa fiu insarcinata si sa pierd sarcina? Am avut anul trecut un avort spontan si de atunci nu am mai ramas insarcinata! Va multumesc anticipat pentru raspuns!

5 raspunsuri

Faceti un test de sarcina ideal din sange (beta HCG) si stiti daca e vorba de o sarcina sau nu!

Daca un test a iesit pozitiv esti insarcinata!

Milam
a raspuns acum 4 ani

Cum se schimba viata ta

La acest moment s-ar putea sa nici nu banuiesti ca esti insarcinata! E posibil ca de la sfarsitul acestei saptamani sa incepi sa ai cateva simptome nespecifice de sarcina, dar s-ar putea sa nu le dai importanta deoarece seamana cu simptomele tipice de dinaintea menstruatiei. Ceea ce ar putea sa iti atraga, totusi, atentia este asa numita sangerare de implantare, o scurgere rozalie-maronie, de cantitate scazuta. Aceasta sangerare este produsa de patrunderea ovulului fecundat in mucoasa uterina care este bogat vascularizata.

In orice caz, sangerarea este foarte usoara cantitativ si majoritatea femeilor nu o observa. Daca apare o sangerare mai abundenta sau ai duereri persistente in abdomenul inferior, trebuie sa te adresezi medicului.

Testul de sarcina!

Katy
a raspuns acum 4 ani

Buna ziua. Am si eu o nelamurire. In data de 4 iunie am avut ciclu normal pe 30 iunie am avut o zi culoarea maroniu. Dupa data de 1 iulie am inceput sa ma dezvolt, sani mariti, solduri, greturi, pofte, nesomn noaptea si somn ziua, urinari dese noaptea, sanii dor tot mai mult si sau marit.

Pe 25 iulie mi-a venit, dar rozaliu m-a tinut 2 zile fara dureri. Ce ziceti este totul ok? Si test am facut la inceputul lunii unul a iesit negativ, altul pozitiv. In momentul de fata burta mea a prins contur frumos. Va multumesc!

Katy
a raspuns acum 4 ani

Am si eu o intrebare. E posibil sa pierzi o sarcina fara sa iti dai seama? S-o pierzi in timp ce ai menstruatie fara sa ai dureri?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/