Cauta

Oare sunt insarcinata?

nicole65 a intrebat pe 10.04.2014

Ma numesc Simona si am o dilema legata de o posibila sarcina. De 3 zile ma simt foarte rau, ametesc, am stari de greata, nu ma simt in stare sa fac nimic si as vrea sa dorm mereu.

Ma intreb daca ar putea fi o sarcina sau nu. Nu as vrea sa fac acum un test de sarcina deoarece cred ca e prea devreme si nu iese si nu vreau sa ma dezamagesc avand in vedere ca ultimul ciclu menstrual l-am avut pe 25 martie 2014 si acum suntem in 10 aprilie 2014.

Tin sa mentionez ca am un ciclu regulat de 28 de zile. As dori sa aflu cat mai devreme posibil ca sa stiu sa merg la medic avand in vedere ca am o sarcina pierduta si nu vreau sa apara si la asta complicatii daca exista aceasta sarcina. Multumesc frumos.

7 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Putin probabil. Pe 10 aprilie este abia perioada fertila.

alynutza79
a raspuns acum 6 ani

Se poate sa-ti induci singura starile pentru ca-ti doresti un copil. La un ciclu regulat de 28 de zile in a 14-a zi este ovulatia, adica in 8 aprilie ar fi trebuit sa ramai insarcinata. Chiar daca ai fi ramas in 8 insarcinata, nu apareau starile atat de repede.

nicole65
a raspuns acum 6 ani

Dupa calculatorul ovulatiei imi iese pe 5 aprilie perioada de ovulatie. Nu am cum sa imi induc singura starile pentru ca imi doresc un copil nu am cum sa fac asta deoarece am 9 luni de cand am pierdut o sarcina si nu prea m-am gandit sa raman din nou insarcinata prea curand.

Si legat de aparitiea simptomelor sunt femei care le simt si in prima saptamana de sarcina, calculand dupa cum a iesit testul de ovulatie ar trebui sa fie o sarcina de 5 zile, daca e sarcina. Multumesc frumos pentru raspuns.

alynutza79
a raspuns acum 6 ani

Hmmm, te-a indus in eroare calculatorul de pe copilul.ro sau unde ai calculat-o, 5 aprilie e data din care incepe perioada fertila, ovulatia e in 8.

http://www.copilul.ro/calculatoare/calculator-perioada-fertila-rezultat.html

claudia
a raspuns acum 6 ani

Pana pe 22 aprilie nu poti decat sa astepti. Abia atunci daca menstruatia nu apare poti face o analiza beta hcg si o repeti la 48 h daca este in crestere e sarcina, dar ma repet pana atunci nu poti afla. Eu iti doresc multa bafta si sa dea Dumnezeu sa fie cum iti doresti tu.

claudia
a raspuns acum 6 ani

Legat de ovulatie nu este batut in cuie sa fie intr-o anumita zi chiar daca sunt menstre regulate. Mentionez ca si eu am menstra regulata ceas si 2 luni am avut contact in zilele considerate fertile si nimic. A treia luna am muncit zilnic si s-a prins, deci nu trebuie sa ne luam fix dupa niste calcule matematice. Ele pot spune cu aproximatie, dar nu batut in cuie. Succes si fii optimista, daca nu este sa fie acum nu iti pierde speranta. Incearca sa te relaxezi si nu fi stresata.

nicole65
a raspuns acum 6 ani

Asa este, datele fertile sunt calculate cu aproximatie, asta nu inseamna ca exact atunci este o zi fertila.

Fertilitatea poate fi inainte sau dupa data calculata. Acum nu pot decat sa astept si sa vad ce se intampla. Multumesc frumos pentru raspunsuri.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/