Cauta

Oare sunt insarcinata?

pusu a intrebat pe 04.03.2014

Eu nu am cicluri regulate, in sensul ca in decembrie am avut ciclu in data de 6, apoi in ianuarie a fost in data de 5, iar in 3 februarie am mai avut un ciclu, iar din februarie pana in martie nu am mai avut deloc ciclu. Ce credeti as putea fi insarcinata?

De anul trecut din octombrie avem contacte sexuale fara protectie si eu nu am luat niciodata contraceptive. Am facut un test in urma cu o saptamana si a iesit negativ. Ma simt balonata, se vede si burta mai umflata durere la nivelul sanilor si a mameloanelor foarte putin intradevar. Am tendinta de a mnca mai mult. Oare sa fie vorba de o sarcina. Mi-am facut si analizele, dar le-am facut intr-o zi oarecare la sange si medicul a zis ca sunt perfect sanatoasa la fel si sotul meu, tot analize la sange a facut si el. In rest, nu am niciun fel de simptome.

3 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Luna februarie a fost mai scurta, deci probabil de aici diferenta de aparitie a ciclului. Totusi, ar trebui sa repetati un test de sarcina. Rezultatul va fi edificator.

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

In aceasta situatie mai asteptati o saptamana si repetati testul, daca nu vine menstruatia intre timp. Testele de sarcina pot fi si ele fals pozitiv sau negative.

pusu
a raspuns acum 6 ani

Da, aseara am facut un test si au iesit 2 linii rosii si azi dimineata am mai facut unul, dar nu cu prima urina, ci nu am mancat si nu am baut nimic si a iesit negativ, deci in situatia asta ce sa cred?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/