Cauta

Oare sunt gravida? Va rog, dati-mi un sfat!

Georgiana a intrebat pe 24.04.2010

Am o mare dilema!Au trecut 9 zile de la ultimul contact sexual neprotejat din perioada mea fertila.Am stari de voma(parca am un nod in gat),dureri de spate/coloana,durere mica de burta si stare de indispozitie.Mi-am facut un test de sarcina(la 7 zile de la conceptie) si mi-a iesit negativ.O prietena mi-a spus ca un test se face cam la 1 sapt daca nu imi vine CM.CM trebuia sa imi vina pe 25 aprilie,dar mi-a venit pe 24 aprilie.Am scurgeri ft putine(de obicei in 1 zi daca imi puneam un absorbant dimineata in 4-5 ore se observa cantitate mai mare de sange pe absorbant).Acum am doar o dungulita mica rosiatica pe absorbant(in 4 ore de cand l-am pus).Am citit pe net despre o scurgere rosiatica ca de CM cand esti gravida.Oare am si eu fericirea asta?Oare am ramas insarcinata?

1 raspunsuri

emylyutza_05
a raspuns acum 10 ani

Eu zic ca cu siguranta ai ramas gravida, pt ceva de genul am patit si eu si stiu ca iti faci testul, dar doar la 14 zile de la contact. Si cu scurgerea ai grija, ca daca iti mai vine nu este bine, ca s-ar putea sa ai iminenta de avort si poti pierde sarcina.

Evita cat poti sa ridici si sa faci eforturi si ferestete de raceala, ca in primele luni de sarcina (4 LUNI) aceste lucruri sunt importante, pt ca pot dauna bebelui. Sa iti ajute dumnezeu sa fii insarcinata si ajungi in stadiul meu cu bine (eu am 38 de sapt).

Vezi intrebari din: