Cauta

Numele meu este Nicoleta si sunt insarcinata in 11 saptamani, in urma analizelor am indici foarte mari la TSH respectiv " 13.191 " si TPO >1000.

Nicoleta a intrebat pe 07.04.2013

Ca urmare, a indicilor tiroidieni urmez un tratament de acum o saptamana cu Euthyrox 100, e tarziu tratamentul? Poate avea repercusiuni asupra sanatatii copilului? Mentionez ca intampin si probleme cu hematom dec ( tratament Duphaston 3 / 3 ori pe zi, Arefam 200 1 dimineata, 2 seara, no sta forte 1 dimi, 1 seara, 1/2 aspenter seara, 1 acid folic. Nu ma pot linistii si opri din ingrijorara privind evolutia sarcinii, mai ales a bebelui. Ce imi sugerati ca si investigatii, comportament pe timpul sarcinii, medicamentatie. Orice ma poate asigura ca fac tot ce trebuie pentru sarcina. Multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns.

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Trebuie sa urmati sfaturile endocrinologului si sa faceti un TSH lunar pentru a vedea daca doza de Euthhyrox trebuie sau nu crescuta pana o stabiliti urmand ca apoi sa faceti o data pe trimestru.

Cel mai important este sa luati tratamentul de substitutie care ajunge si la bebelus. In rest, urmarirea normala a sarcinii ca orice gravida.

Va doresc succes!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/