Cauta

Nu imi doresc un copil, nu am varsta necesara pentru unul. Vreau sa aflu daca aceasta sangere e normala.

Bi5a a intrebat pe 19.07.2013

Am si eu o problema, in urma cu aproape 3 saptamani am avut un contact neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in interior. Ultima menstruatie a fost pe 14 iunie, dar eu niciodata nu am avut menstruatia reglata. Nu am avut niciun simptom, absolut niciunul. Acum as putea sa spun ca dupa 4 zile de intarziere m-am trezit cu o scurgere de sange. Surgerea nu a fost abundenta, dar am avut crampe abdominale care au durat in jur de 20 de minute. Ar putea fi o sarcina sau doar urmatoarea menstruatie? Tin sa precizez ca de atunci contactul sexual a fost mereu protejat.

2 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 7 ani

Cel mai probabil este menstruatia. Faceti un test de sarcina ca sa fiti sigura. Puteti folosi o metoda contraceptiva care sa va fereasca de asemenea situatii pe viitor. Vorbiti cu medicul despre metoda care vi se potriveste cel mai bine.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Poti sa faci un test de sarcina, stiu ca e concludent de la a 10-a zi de intarziere a menstruatiei. Legat de "ne protejam": cunosc o fata la care prezervativul s-a rupt, a luat pastila de a 2-a zi si in final a aflat ca e si gravida, dar baiatul din cazul asta si-a asumat responsabilitatea si s-au casatorit (aveau o relatie de 6 ani).

Din punctul meu de vedere o femeie isi poate incepe viata sexuala in momentul in care este capabila sa isi asume o eventuala sarcina sau macar este pregatita din punct de vedere fizic si psihic.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/