Cauta

Mi s-a recomandat sa fac amiocenteza.

viorica1989 a intrebat pe 24.02.2014

Mi s-a recomandat sa fac amiocenteza. Problema este ca mi s-a facut ecograful pe data 21.01.2014 si mi s-a recoltat sange pe 28.01.2014. Oare asta sa fie problema? Am facut morfologia si nu s-a observat ca ar avea ceva. Cu ce sfat ma puteti ajuta?

3 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Amniocenteza nu este o analiza obligatorie in nicio tara. Este posibil ca rezultatul sa fie eronat din cauza testelor de sange facute cu intarziere. Important este la ce varsta de sarcina ati facut bitestul si ecografia (in cazul in care este vorba de screeningul de T1).

claudia_georgiana
a raspuns acum 6 ani

Eu te sfatuiesc sa o faci, daca doctorul ti-a recomandat, am o matusa care are 38 de ani si a nascut o fetita, dar datorita varstei a facut si amniocenteza, nu e dureroasa si nici periculoasa pentru bebe in unele tari este o analiza obligatorie. Sanatate!

viorica1989
a raspuns acum 6 ani

Va multumesc domnule dr. Radu Botezatu, problema este ca am avut o analiza gresita, am citit pe internet m-am documentat mai mult.

Doctorul pe care il am a facut astazi ecograful si peste 8 zile, m-a pus sa recoltez sange, iar asa ceva nu se face, se fac amandoua in acelasi timp, de accea a dat calculele gresite, am facut triplu test si a fost foarte bine.

Va multmesc frumos.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/