Cauta

Menstruatie slab cantitativa, simptome de sarcina si test negativ. Ce sa fie?

deea.maya a intrebat pe 20.01.2014

Buna!! Sunt confuza si am nevoie de o opinie!
Pana luna asta am avut menstruatia ceas la 28 zile. In luna decembrie am avut CM pe data de 17, absolut normal. Pe data de 30 (in ziua de maxima fertilitate!), am avut contact neprotejat, iar de aprox 2 saptamani am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau : ameteli, usoare greturi, dureri de cap, dureri de ovare, de spate, crampe abdominale si balonari puternice, gura uscata/sete si gust metalic in gura. Urmatorul CM trebuia sa fie pe data de 13, dar surpriza: a venit pe 17 ianuarie, foarte slab cantitativ, prima zi maroniu, urmatoarea zi rozaliu, a 3-a zi foarte inchis la culoare, iar acum in a 4-a zi, o singura picatura maro. Pana acum menstruatia mea era de 6 zile si consumam un pachet de absorbante, este prima oara cand ma confrunt cu asa ceva. Am facut pana acum 2 teste, ambele negative, dar recunosc ca le-am facut dupa-amiaza! Sa fie prea devreme si pot iesi negative din acest motiv?
Stiu ca trebuie sa merg la medic, dar fiind intr-o tara straina mi-e ceva mai greu si sunt programata abia peste 2 saptamani. Sunt foarte stresata, mi-as dori sincer sa fie un bebe decat sa am alte probleme de sanatate!
Va multumesc!

1 raspunsuri

Dr.Panaitescu.Anca
a raspuns acum 6 ani

Repetati testul. Daca si acum este negativ, nu sunteti gravida. Mai degraba menstruatia slaba cantitativ are legatura cu o tulburare menstruala. Va sfatuiesc sa mergeti la un control medical.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/