Cauta

Medicamentul Didrogesteron abbott este bun pentru a evita o sarcina de 2 luni?Daca da, as dori sa stiu cum as putea sa evit aceasta sarcina.Multumesc.

Simion Ramona a intrebat pe 09.03.2013

As dori sa nu am aceasta sarcina. Vreau sa imi spuneti un medicament care se recomanda in astfel de cazuri. Si as dori sa stiu daca acest medicament este bun si cum anume trebuie folosit: didrogesteron abbott. Multumesc.

2 raspunsuri

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Incearca sa te mai gandesti daca esti sigura ca vrei sa renunti la copil. Trebuie sa ai o discutie serioasa si cu tatal copilului. Stiai ca pe la 10 saptamani copilul are deja degetele? Aici sarcina pe saptamani.
Daca tot esti hotarata, te iei frumusel si te duci la ginecolog. Avorturile nu se fac "dupa ureche" cu medicamente de prin auzite.
Exista mai multe metode de a renunta la sarcina (aici). Banuiesc ca respectivul medicament este pentru avort medicamentos. Pe viitor, pentru a preintampina astfel de situatii, apeleaza la o metoda contraceptiva eficienta. Avortul nu este o metoda contraceptiva! Cunosc femei care trag ponoasele pentru ca au apelat la avort.

Dobre Mihaela
a raspuns acum 7 ani

Nu ai ce sa mai eviti. Sarcina exista deja! Poate ai vrut sa spui "cum sa opresc din evolutie o sarcina de 2 luni" si da prin acel medicament vei face un avort medical!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/