Cauta

Mai sunt mamici cu tratament de Josamicina?

Alina2303 a intrebat pe 24.08.2017

Buna ziua! De curand am facut analizele si mi-au iesit pozitive pentru ureaplasma. Mi s-a dat tratament cu Josamicina si am reusit cu greu s-o gasesc in Italia. Am ramas cu 2 cutii in plus valabile pana in 2020 asa ca m-am gandit sa le vand mamicilor care nu au reusit sa le gaseasca. M-au costat 2 cutii 180 lei, cu tot cu transport inclus.

3 raspunsuri

And1891
a raspuns acum 3 ani

Buna! Eu am nevoie. Cum va pot contacta?

And1891
a raspuns acum 3 ani

Sunt in saptamana a 9 de sarcina si mi-au dat tratament cu Josamicina si nu am de unde sa gasesc acest medicament. Va rog sa ma ajutati cu un contact pentru a discuta despre cumpararea acestui medicament. Pe 1 Octombrie trebuie sa incep tratamentul si inca nu am gasit. Astept raspuns.

FB.DulapiorulMariei2016
a raspuns acum 2 ani

Buna mamici,

pentru ca in sarcina mi-a iesit Ureaplasma prezenta si era un risc crescut de a pierde sarcina a trebuit sa fac tot posibilul sa cumpar Josamicina fiind singura care mi-a iesit in antibiograma sensibila. Initial am incercat tot ce se putea lu ca "inlocuitor" de pe piata noastra... dar cum nimic nu a facut ca aceasta ureaplasma sa se negativizeze a trebuit sa caut in afara tari... si am zis ca daca tot am gasit pe cineva care sa scoata rețeta si sa mi le cumpere sa profit si sa iau pentru 2-3 cure atat pentru mine cat si pentru sot pentru ca doamna doctor mi-a explicat ca ne putem reinfecta daca ma tratez doar eu... In concluzie: le vand pentru ca in afara de faptul ca nu imi mai trebuiesc pentru ca la mine s-a rezolvat problema dupa prima cura stiu cum este sa simti ca esti contra timp si nu ai de unde le lua pentru ca in Romania nu se gasesc la absolut nici o farmacie! Am 4 cutii a cate 12 comprimate cutia si au termen de valabilitate pana in: 06/2020 - 150 de lei cutia.

Tel: 0770376759
(daca se intampla nu raspund la telefon imi puteti trimite un sms sau imi puteti lasa un mesaj pe whatsapp)

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/