Cauta

La cate saptamani se vede fatul la ecograf si ce simptome ar trebui sa am, daca, Doamne fereste, ar fi o sarcina oprita din evolutie?

Lary_Larisa a intrebat pe 18.07.2014

Buna, mamici! Ma numesc Larisa, sunt din Pitesti si am 23 de ani. Am tot avut probleme cu menstruatia, cand imi intarzia 1-2 luni, iar se regla, iar intarzia si tot asa. Cel mai mult mi-a intarziat 3 luni. Am fost la medic si problema s-a rezolvat in 5-10 zile cu Duphaston, dar la cateva luni,iar era dereglat. In ianuarie, am fost la medic, am facut eco vaginal si Papanicolau, au iesit bune, doar cateva chisturi pe ovarul drept.

De atunci, mi-a venit normal, pana pe data de 8 mai, cand a fost ultima menstruatie. Acum trei saptamani, am facut primul test de sarcina si a iesit negativ. Fiind impreuna cu iubitul meu de 6 ani si avand si nunta anul acesta, am zis sa merg iar la medic, sa vedem ce-i de facut, pentru ca ne dorim foarte mult bebe.

Am fost, acum trei saptamani, dar nu mergea ecograful si mi a facut control cu valvele, totul bine si mi-a dat iar Duphaston 5 zile.


Pana acum, Duphaston a fost foarte bun, si precis, azi il terminam, in maxim 2 zile imi venea. Au trecut 8 zile, nu mi-a venit si mi s-a parut ca ma simt obosita si am facut luni doua teste de sarcina si au iesit pozitive.

Azi am fost la ecograf, dar nu s-a vazut nimic, decat o mica forma, si pentru ca nu am stiut ca trebuie sa am vezica goala, ori pentru ca e prea mic.

Medicul mi-a spus azi la ecograf, ca ar trebui sa am 10 saptamani, dar fatul nu corespunde cu varsta de 10 saptamani.

M-a speriat foarte tare cand mi-a zis ca s-ar putea sa fie o sarcina oprita din evolutie, dar i-am spus ca nu am avut sangerari, decat mici dureri de ovare si de sani, care sunt normale la inceputul sarcinii.

Mi-a mai spus, ca s-ar putea sa nu fi ramas pe 8 mai, ci sa fi prins urmatoarea perioada fertila, fiindca eu am facut acum trei saptamani test de sarcina si a iesit negativ, si luni, doua pozitiv.

La cat se vede fatul la ecograf si ce simptome ar trebui sa am, daca, Doamne fereste, ar fi o sarcina oprita din evolutie? Ajutati-ma va rog. Dati-mi cateva sfaturi.

0 raspunsuri

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/