Cauta

La 11 zile dupa ovulatie, mi-a iesit testul pozitiv. Am ridicat ceva greu fara sa imi dau seama. Oare am pus sarcina in pericol?

marrria_07@yahoo.com a intrebat pe 17.12.2012

La 11 zile dupa ovulatie, mi-a iesit testul pozitiv. Am ridicat ceva greu fara sa imi dau seama. Oare am pus sarcina in pericol? Liniuta este foarte fina. Cand pot merge la medic pentru un ecograf? Mutumesc mult.

3 raspunsuri

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Rezultatul testului de sarcina este cel mai sigur dupa 10 zile de la intarzierea menstruatiei. Probabil ca liniuta este foarte fina deoarece nu ai o cantitate atat de mare de hormoni care semnaleaza instalarea sarcinii (este inca devreme). Pentru confirmarea sarcinii mergi la ginecologie cam dupa 10 - 15 zile de intarziere. Daca sarcina e prea mica nu se va vedea la ecograf.
Inca nu da sfoara in tara pe la rude si cunostinte, deoarece, chiar la inceput, sarcina poate fi pierduta foarte usor. Daca e sa nu ai parte de bebe, macar sa nu ai de dat explicatii la toata lumea. Sarcina usoara.

marrria_07@yahoo.com
a raspuns acum 7 ani

Multumesc mult, draguta. O zi frumoasa.

rxxysh90
a raspuns acum 7 ani

Eu zic ca poti merge la medic. In legatura cu greutatile, stai linistita. Pana sa aflu ca sunt gravida, am umblat o zi intreaga cu o masina de cusut de 30 kg in brate si uite ca fetita mea s-a nascut sanatoasa si merge pe 9 luni. Sarcina usoara!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/